Total de visualitzacions de pàgina:

L'Ol s'encarregarà d'engalanar el poble per festes

L'Ol el caragol, s'encarregarà d'engalanar el poble per festes


#labonabrossaamaspujols labonabrossaamaspujols #maspujols

Els habitants de Maspujols, orgullosos del nostre renom de Caragols, durant el mes de juliol, hem adoptat a l'Ol el Caragol com a protagonista d'una història reciclada que es convertirà en una festa!

Qui vulgui, podrà participar de la festa major i d'una gimcana participativa amb un tema central: aprendre a separar els residus de casa nostra.


L'Ol viu una història que parteix de com ha canviat el nostre poble després del desglaç del Pol Nord i el Pol Sur, quan tots els habitants el vam abandonar 😪. Carrer rere carrer, l'Ol voldrà saber què li ha passat al nostre Municipi! Som l'illa de Maspujols 😱!

#labonabrossaamaspujols labonabrossaamaspujols #maspujols



Les  aventures de l'Ol, ens serviran per a veure i viure, com tots, mica a mica, amb pas lent, però ferm, podem canviar la història.  No és pas un conte per a nens, sino una història que es viurà al poble durant les festes majors.

Engalanarem els carrers amb les aventures de l'Ol. Ens acompanyaran escenes de la seva història que reviurem gràcies a la col·laboració dels veïns del poble, i de piles i piles de material reciclat.

Tots i cada un dels habitants de Maspujols, hi podran participar d'alguna manera. L'objectiu és senzill, si treballem tots a una, separem i reciclem, no només millorarem la piscina, sinó que enfortirem els vincles amb el nostre entorn. 

I quins espais canviarem?

Doncs tots els que l'Ol ens marca en el seu viatge pel Poble, la nova Illa de Maspujols. Cada dia, anirem desvetllant com seran aquests espais, i si ets veí o veïna, podràs participar a engalanar-lo.  Disposem ja de molt material i escenes dissenyades, i atenció, l'Ol es materialitzarà ben aviat 💪 !
SI VOLS PARTICIPAR, AQUESTES SÓN LES ESCENES PER LES QUE L'OL ENS GUIARÀ

1- AVINGUDA DE LA PISTA POLIESPORTIVA / CARRER DE BAIX- Les convertirem en un port de vaixells de paper

2- PLAÇA DE L'AJUNTAMENT- La gran peixera de plàstic i llaunes

3- REPLÀ- On hi repicaran les campanes de vidre

4- CARRER DE L'ESGLÉSIA I CARRER DE DALT: On volen els ocells

5- PATI DE LES ESCOLES VELLES: Les flors mai hi deixen de florir

6- COOPERATIVA/CARRER DE L'ERMITA : Repicant les campanes de plàstic

7- PARC DE L'OLIVERA: El que cuiden els gegants

8- CARRER DE JOAN RABASCALL ALPINISTA/PLAÇA DE L'OLI: On creixen les llavors

9- PISCINA: L'aletejar de les papallones.


I tot culminarà amb una gimcana participativa el proper dilluns 5 d'agost. Apta per a totes les edats, i amb 1 sessions de tarda en família, i si hi ha  molta demanda una de nit per a adults, amb moltes sorpreses 💥.

Estigues atent a les xarxes socials, i al bloc i t'anirem explicant les activitats, tant per a crear el material, i que hi podràs participar en família, com per apuntar-te a les activitats.





Entrades populars