Total de visualitzacions de pàgina:

Els personatges es van creant!

Els personatges es van creant!


Els personatges de la història de l'Ol són molt importants. Com ja t'hem explicat, l'acompanyaran al llarg de la descoberta del misteri per la nova Illa de Maspujols. Per a materialitzar-los, hi estan participant diversos veïns del poble, que amb el seu temps i les seves ganes, s'esforcen per fer-ho possible.

Si ens segueixes a xarxes, podràs participar en les diverses sessions que s'organitzen a les tardes a la fresca. 

INSTAGRAM: @bonabrossamaspujols https://www.instagram.com/bonabrossamaspujols/
FACEBOOK: @bonabrossamaspujols https://www.facebook.com/bonabrossamaspujols
TWITTER: @bonabrossamaspu https://twitter.com/bonabrossamaspu


Els primers creadors de personatges, són els més petits del poble:  l'escola Bressol Els Caragolins de Maspujols. Ens està ajudant a pintar vaixells de paper i roses per a dues ubicacions diferents. Dins del seu projecte anual de centre, que te com a tema principal el reciclatge i la reutilització de residus, estan fent una gran feina a l'aula i en família! Ens seguiran ajudant, i des d'aquí els hi volem agrair i MOLT!



Els vaixells de paper donen la benvinguda a l'Ol quan arriba per mar a la nova illa de Maspujols. Una família n'ha fet prop de 400, i els petits del poble n'han pintat uns altres fets amb paper reciclat de llibres que es retiraven d'una la Biblioteca. En tenim moltíssims de fets! 

Ara el que volem és que els veïns i veïnes de l'Avinguda del Poliesportiu, i el carrer de Baix s'animin a penjar-los de finestres i balcons. Si ets un d'ells, contacta amb nosaltres i te'ls facilitarem!




Ai el plàstic al mar..... Cada dia se'n parla , i veiem imatges de com els animals marins estan patint la contaminació deguda a aquests materials. Doncs l'Ol el Caragol, en el seu viatge per a resoldre el misteri a l'illa de Maspujols, es troba també amb peixos i animals marins que viuen i conviuen amb el plàstic. Alguns d'ells s'han anat transformant en plàstic. Viuen en un entorn de peixeres de plàstic, part de les seves espines són també de plàstics, o els seus cossos. Són personatges que es van creant en família i amb els que pots participar. 

Si ets veí o veïna de la zona de la Plaça de l'Ajuntament, o el teu balcó dona cap al carrer que va cap al replà, pots crear animals marins plastificats. T'animes??? 



Tenim més personatges a punt, i els estem construint entre tots. Si vols participar, només ens ho has de dir! Et deixem les escenes i els carrers que formaran part de la ruta de l'Ol el Caragol. Una ruta plena de misteri i proves per a resoldre!


SI VOLS PARTICIPAR, AQUESTES SÓN LES ESCENES PER LES QUE L'OL ENS GUIARÀ

1- AVINGUDA DE LA PISTA POLIESPORTIVA / CARRER DE BAIX- Les convertirem en un port de vaixells de paper

2- PLAÇA DE L'AJUNTAMENT- La gran peixera de plàstic i llaunes

3- REPLÀ- On hi repicaran les campanes de vidre

4- CARRER DE L'ESGLÉSIA I CARRER DE DALT: On volen els ocells

5- PATI DE LES ESCOLES VELLES: Les flors mai hi deixen de florir

6- COOPERATIVA/CARRER DE L'ERMITA : Repicant les campanes de plàstic

7- PARC DE L'OLIVERA: El que cuiden els gegants

8- CARRER DE JOAN RABASCALL ALPINISTA/PLAÇA DE L'OLI: On creixen les llavors

9- PISCINA: L'aletejar de les papallones.


#labonabrossaamaspujols labonabrossaamaspujols #maspujols

Entrades populars