Total de visualitzacions de pàgina:

Melmelada anti malbaratament alimentari

🤗Vols fer melmelada de taronja amarga? 

✔✔Doncs passa pel Carrer Olivera de #Maspujols  i les pots collir! 

💪🐌No al malbaratament alimentari
(I no patiu, que la idea és del @ajmaspujols 😬) 

RECEPTA

Ingredients:    Taronges
                        Sucre

Preparació:

Renten bé les taronges
I pelem lestaronges, assegurant-nos que la pell manté la part blanca. 

Agafem la pell de la meitat de les taronges i la tallem a tires 

La resta de la pell no l’aprofitarem ara, pero no la llençarem!

Pesem la pell que hem tallat. La  posem en un pot, hi afegim el mateix pes de sucre i la cobrim amb aigua. 

Ho remenem bé i ho posem a coure a foc lent, rementant de tant en tant, fins que notem que la pell comença a estar tova (uns 10’, més o menys). Si no ho fem així, la pell queda massa dura. 

Si no ens agrada la taronja amarga, hem de treure la part blanca de la pell abans de posar-la a coure.

Mentrestant, tallem la polpa a trossos.

Pesem la polpa i la posem a una olla. 

Hi afegim la meitat del seu pes de sucre. Hi afegim també la pell que hem cuit juntament amb l’almívar que ha fet. 

Ho barregem tot bé i ho posem a coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins que veiem que s’espesseixi. El temps de cocció variarà segons el sucoses que siguin les taronges, però hem de comptar ½ hora com a mínim.

Posem la melmelada en pots de vidre esterilitzats, els tapem, i els posem 10’ al bany maria. Els deixem refredar en la mateixa aigua. Un cop freds,  ja els podem etiquetar i desar.

Font: http://e-cuina.blogspot.com
#labonabrossa
#labonabrossaamaspujols

Entrades populars