Total de visualitzacions de pàgina:

No tot el paper es pot reciclar


NO TOT EL PAPER ES POT RECICLAR?  😞 


🌎🌍♻🐌🐌L'Ol ens ho explica 🐌🐌🌍🌎♻ 

El paper tèrmic dels tiquets dels supermercats, i els que es feien anar en els fax, no es poden reciclar al contenidor blau.

Aquest producte tan comú en el nostre dia a dia, i que ens donen quan anem a comprar és un material format per una pasta de fibres vegetals però també per altres materials.

 ♻ Per què no és reciclable?


Els tiquets o rebuts de paper fax no són reciclables perquè estan fets de paper tèrmic. La impressió d'aquest paper es realitza mitjançant impressores que no utilitzen cartutxos de tinta sinó que és el propi paper el que porta els components necessaris per a la impressió. En aquests casos la impressió es realitza per calor, d'aquí el nom de paper tèrmic. 

La capa tèrmica que recobreix la base de paper està conformada per una gran quantitat de compostos químics que en ser sotmesos a la calor reaccionen entre si i generen la imatge. La impressió és de poca durabilitat. 

🌎 Què es pot fer amb aquest residu?🌍


Tractar d'evitar-ho. Alguns súpers ja t'envien els rebuts a través d'apps. Intentar no demanar-lo. 
El paper és compostable però,  no és el cas del paper tèrmic. 

A causa de la capa de químics, i la seva composició, aquest és REBUIG



View this post on Instagram

TOT EL PAPER ES POT RECICLAR? NO 😞 🌎🌍♻🐌🐌L'Ol ens ho explica 🐌🐌🌍🌎♻ El paper tèrmic dels tiquets dels supermercats, i els que es feien anar en els fax no es poden reciclar al contenidor blau. Aquest producte tan comú en el nostre dia a dia, i que ens donen quan anem a comprar és un material format per una pasta de fibres vegetals però també per altres materials. ♻Per què no és reciclable?♻ Els tiquets o rebuts de paper fax no són reciclables perquè estan fets de paper tèrmic. La impressió d'aquest paper es realitza mitjançant impressores que no utilitzen cartutxos de tinta sinó que és el propi paper el que porta els components necessaris per a la impressió. En aquests casos la impressió es realitza per calor, d'aquí el nom de paper tèrmic. La capa tèrmica que recobreix la base de paper està conformada per una gran quantitat de compostos químics que en ser sotmesos a la calor reaccionen entre si i generen la imatge. La impressió és de poca durabilitat. 🌎Què es pot fer amb aquest residu?🌍 Tractar d'evitar-ho. Alguns súpers ja t'envien els rebuts a través d'apps. El paper és compostable però no és el cas del paper tèrmic. A causa de la capa de químics, aquest és REBUIG 😞
A post shared by La Bona Brossa a Maspujols (@bonabrossamaspujols) on



INSTAGRAM: @bonabrossamaspujols https://www.instagram.com/bonabrossamaspujols/
FACEBOOK: @bonabrossamaspujols https://www.facebook.com/bonabrossamaspujols
TWITTER: @bonabrossamaspu https://twitter.com/bonabrossamaspu

#labonabrossaamaspujols labonabrossaamaspujols #maspujols

Entrades populars